MUŞ / MERKEZ - Muş Rekabet Kurumu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Okulumuzda yapılan çeşitli projeleri yerinde incelemek icin Milli Eğitim Müdürü Sayın Enver KIVANÇ okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimizden projeler hakkında detaylı bilgiler alarak projeleri tek tek inceledi.

Ekm

Okulumuz Rehber Öğretmeni Kevser Karaman tarafından tüm idareci ve öğretmenlerimize  Covid -19  virüsü hakkkında bilgilendirme semineri yapıldı.

Ekm

Okulumuz Rehber Öğretmeni Kevser Karaman tarafından tüm idareci ve öğretmenlerimize  "Kadına Yönelik Şiddet" hakkkında bilgilendirme semineri yapıldı.

Ekm

Okulumuz Tesisat Bölümü öğretmeni Ömer ÖRÜN, öğrencileriyle birlikte "Pedallı Dezenfektan" seti geliştirdi. Geri dönüşüm malzemelerinden yararlanılarak elde edilen bu set kullanışlı,hafif ve maliyeti düşüktür. Okulumuzun birçok alanında kullanılılacak olan bu setin üretimi devam etmektedir.Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Haz

2020 Haziran Mesleki Çalışma Programı Kapsamında, okulumuz idarecileri ve öğretmenleri ile birlikte yıl sonu okul kurul toplantısı 23 Haziran günü gerçekleştirildi. COVİD-19 tedbirleri doğrultusunda toplantımız online olarak yapıldı.

Haz

Okulumuz 11-A sınıfı Bilişim bölümü öğrencilerinden İsa SEVEN, pandemi sürecinde üretmeye devam ediyor. Bu süreçte birçok proje geliştiren öğrencimiz son olarak çok fonksiyonlu araç geliştirdi. Bu araç seçilen moda göre çizgi takip eden, bluetooth kontrollu ve engenden kaçan araca dönüşüyor.

Öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.