MUŞ / MERKEZ - Muş Rekabet Kurumu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

4362161922
Zafer Mahallesi Emniyet Sarayı Arkası Merkez / Muş 49100
Vizyon
“Bütün öğrenciler öğrenebilir" ilkesi doğrultusunda tam öğrenme yaklaşımı ile okulumuzda Toplam Kalite Yönetimi anlayışını benimseyerek, sosyal yönü güçlü, dürüst, sağlam bir ruhsal yapıya sahip, kişilikli, yetenekli, yoğun rekabet ve olası işsizlik ortamında ayakta kalabilme becerisi gösteren, çevre ihtiyaçlarını karşılayabilen bilgili ve becerikli teknik eleman yetiştirmek.
Misyon
Ülkemizde, bilim ve teknik alanda eğitim veren, alanında üniversiteyi hedefleyen öğrenciler yetiştiren, kendi başına işletmeler kuran, yöneten, girişimci, milli ve manevi değerlerine sahip, toplum ve ülke sorunlarına duyarlı, haklarını bilen ve arayan, mesleği ile ilgili yabancı teknik yayınları takip edebilen, yabancı meslektaşları ile iletişim kurabilecek düzeyde yabancı dil bilen elemanlar yetiştiren, mezunları işverenler tarafından tercih edilen, teknolojinin kaynağı bir okul olmaktır.
Okulumuzun spor ve eğitim alanında birçok başarısı bulunmaktadır.
Yakıt olarak doğalgaz kullanılmaktadır.
Ulaşım
Okulumuzun yakınından her 10 dakikada bir çarşı merkezinden hareket eden şehir içi minibüsleri geçmektedir.
Zafer Mahallesi Emniyet Müdürlüğü Arkası Merkez / MUŞ 49100
Okulumuz il merkezinde bulunmakta olup çarşı merkezine 2 km uzaklıktatır.